Påmelding til CCN landstreff 2023

CCN avd. Rogaland ønsker alle medlemmer velkommen til landstreff på Quality Airport Hotel Stavanger 1.-4. juni 2023. Dette blir et treff med cruising, utstilling og sosialt samvær med god mat og drikke.

Påmelding skjer her: https://arena360.no/events/8932/7921

Påmeldingen er bindende og ikke gyldig før landstreffet er betalt. Påmeldingsfristen er 28. februar 2023.

Torsdag blir ankomstdag for mange med uformell get-together i hotellets sosiale soner. Det blir mulighet til å kjøpe seg middag på hotellet.

Fredag formiddag starter cruising gjennom Jæren til lunsj på Byrkjedalstunet. Det vil også være mulighet på eget initiativ å reise til Stavanger for båttur til f.eks. Lysefjorden med Preikestolen. På kvelden blir det tapasbord og sosialt samvær.

Lørdag starter med å kjøre i puljer til Stavanger sentrum. Parkering blir utenfor Norsk Oljemuseum. Lunsj ordnes av den enkelte etter eget valg i en av Stavangers mange serveringssteder. På kvelden blir det festmiddag, underholdning og sosialt samvær.

Landstreffet avsluttes etter frokost på søndagen. Før hjemreise kan det kanskje passe med et besøk i Flyhistorisk Museum Sola eller Motorama-utstillingen i Sørmarka Arena.

Mer informasjon finnes på www.corvetterogaland.no

Vel møtt til landstreff i Stavanger 1.-4. juni 2023!