Vi har nå fått oversatt det meste av forumet til Norsk, det kan henge igjen litt som må rettes på, Vi har også fått aktivert web varsler som er en tjeneste som gjør at det kommer opp et varsel i nettleseren din. Som innlegg av bilde i gruppe, meldinger, noen har poket deg o.l. Vi har også aktivert sanntid meldingstjeneste. Når du er i meldinger vil du se når den du sender meldinger med skriver melding til deg, det vil varsles uten at du trenger å oppfriske siden for å lese siste motatte melding. Vi har også Single Sign-on mellom CCN Websiden og CCN Forumet slik at en nå bare trenger å logge på en plass og bevege seg mellom sidene uten flere pålogginger.Vi har også laget til e-post varsel for når det blir publisert en nyhet på web siden. Du vil nå få en e-post til din registrerte adresse når en ny nyhet blir publisert på siden.

Vi har laget til en liten video som du kan se under innlegget her der vi trykker oss litt igjennom noen av de mange funksjoner og tjenester som er laget til for dere.

Håper med dette at dere bruker forumet aktivt, både til å legge ut bilder, videoer og ikke minst selve forumsbiten og grupper som vi viser litt av i videoen nedenfor. Dette gjør at vi kan samle alt av deres kompetanse og oppbevare bilder og videoer i full oppløsning på vår egen løsning med backup av alle filer.