Oppdatering av websiden

www.corvetteclub.no websidene har nå blitt tre år gamle etter siste oppdatering. Det var igjen på tide med en oppfrisking for å legge til ny og ønsket funksjonalitet og for å lette navigering litt. Med denne oppdateringen har vi nå også fått implementert SSO (single sign on) mellom websiden og vårt forum. Logger du inn på websiden (med ditt brukernavn og passord) kan du nå trykke på linken «Forum» og dermed blir du automatisk logget inn på forumet uten ekstra innlogging. Dette fungerer også motsatt så logger du på forumet og går til websiden vil du bli automatisk logget på der også.

innlogging som medlem gjør du øverst til høyre på websiden på linken «Logg inn»

Nettbutikken er nå også bygget inn i det nye designet slik at denne nå vises direkte i samme siden

Forumet er også oppdatert til siste versjon og vi oppfordrer medlemmer å benytte seg av dette slik at vi selv “eier” rettigheter på både bilder og tekst. Husk at om facebook går konkurs vil en miste all informasjon som er lagt ut der.

Fordeler med å ha vårt eget forum og diskusjons plattform:

  1. vi eier selv alt innholdet på egne servere
  2. vi komprimerer ikke bilder og får derfor alt i full oppløsning
  3. vi bestemmer selv hva som er tillatt eller ikke
  4. vi mister ikke data om facebook skulle legges ned eller selges eller endrer regelverk
  5. vi samhandler på lik måte som på facebook med både grupper, bilder, chat, meldinger osv.
  6. vi kan bruke emojier og gif og det er og en «liker» knapp som vi kjenner fra Facebook. vi kan laste opp videoer, bilder, dokumenter, lydfiler osv.

Her er også arkivet fra alle diskusjonene på det gamle diskusjonsforumet og alle bygge og reparasjonsinnlegg som er publisert fra da CCN fikk websider. Mye god teknisk informasjon ligger her. se igjennom bildene under for et inntrykk av diskusjon/forumet/

Her kan lokalavdelingene også lage sine egne lukkede eller åpne grupper der medlemmene inviteres inn der en får varsler når nye ting skjer eller blir lagt til. Noe du lurer på eller har du komentarer til websiden/forumet kontakt web@corvetteclub.no