Oppdatering av websiden vår

Oppdatering av websiden

www.corvetteclub.no websidene har nå blitt tre år gamle etter siste oppdatering. Det var igjen på tide med en oppfrisking for å legge til ny og ønsket funksjonalitet og for å lette navigering litt. Med denne oppdateringen har vi nå også fått implementert SSO (single sign on) mellom websiden og vårt forum. Logger du inn på websiden (med ditt brukernavn og passord) kan du nå trykke på linken «Forum» og dermed blir du automatisk logget inn på forumet uten ekstra innlogging. Dette fungerer også motsatt så logger du på forumet og går til websiden vil du bli automatisk logget på der også.

innlogging som medlem gjør du øverst til høyre på websiden på linken «Logg inn»

Nettbutikken er nå også bygget inn i det nye designet slik at denne nå vises direkte i samme siden

Forumet er også oppdatert til siste versjon og vi oppfordrer medlemmer å benytte seg av dette slik at vi selv “eier” rettigheter på både bilder og tekst. Husk at om facebook går konkurs vil en miste all informasjon som er lagt ut der.

Fordeler med å ha vårt eget forum og diskusjons plattform:

 1. vi eier selv alt innholdet på egne servere
 2. vi komprimerer ikke bilder og får derfor alt i full oppløsning
 3. vi bestemmer selv hva som er tillatt eller ikke
 4. vi mister ikke data om facebook skulle legges ned eller selges eller endrer regelverk
 5. vi samhandler på lik måte som på facebook med både grupper, bilder, chat, meldinger osv.
 6. vi kan bruke emojier og gif og det er og en «liker» knapp som vi kjenner fra Facebook. vi kan laste opp videoer, bilder, dokumenter, lydfiler osv.

Her er også arkivet fra alle diskusjonene på det gamle diskusjonsforumet og alle bygge og reparasjonsinnlegg som er publisert fra da CCN fikk websider. Mye god teknisk informasjon ligger her. se igjennom bildene under for et inntrykk av diskusjon/forumet/

Her kan lokalavdelingene også lage sine egne lukkede eller åpne grupper der medlemmene inviteres inn der en får varsler når nye ting skjer eller blir lagt til. Noe du lurer på eller har du komentarer til websiden/forumet kontakt web@corvetteclub.no


Har du lyst til å bidra i styret i CCN?

 

Kunne du tenke deg å være med å forme CCN fremover, eller kjenner du til medlemmer som burde være med? Gi i så fall valgkomiteen beskjed om mulige kandidater.

Vi har begynt jakten etter mulige kandidater i følgende roller,

 1. Annonse/sponsor kandidat. Dette gjelder fra nå og frem til årsmøte i februar 2024. Kort frist til tross. Det gis god og grundig opplæring. 
 2. President kandidat (2 årig). Valg for ny kandidat blir 2023 februar/årsmøte.
 • Varamedlem kandidat (2 årig). Valg for ny kandidat blir 2023 februar/årsmøte.

Vi har satt svarfrist for innmelding av president og varamedlem 18.november og annonse/sponsor-kandidat så raskt som mulig.

Dette er ikke så skummelt som det kanskje høres ut som. Vi styret hjelper hverandre og vær trygg, du blir ikke stående alene med utfordrende oppgaver.

Send over forslag til kandidater til Lars Lille-Mæhlum/mail (navn, tlf, mail): lalillem@gmail.com

Håper å høre fra nye kandidater som kan være med å forme CCN inn i fremtiden.


Corvette Journalen 1-2022 – Quiz

Årets første blad hadde 2 stykk Quiz lagt inn på side 5 og side 18 hvor medlemmer kunne sende inn sine svar og være med i trekningen av noen premier.  Det er ikke mottatt noen svar fra medlemmer men her kommer spørsmålene med rett svar:

Når fikk Corvette sin første «major redesign»?  Svar: 1956

Når fikk du ikke lenger «fiber-optics light monitoring system»?  Svar: 1972

Hvilket år fikk Corvette en genuin «dead pedal»?            Svar: 1997

Når fikk Corvette elektronisk/elektrisk servostyring?      Svar: 2014

Hvilket år fikk Corvette skivebrems på alle 4 hjul?           Svar: 1965

Hvilket år ble cabriolet tilgjengelig for C4 modellen?      Svar: 1986

Hvilket år ble det kun lakkert 1 bil i LeMans Blue?           Svar: 2009

Hvilket år startet produksjonen av C8 Corvette?              Svar: 2020


NY REDAKTØR CORVETTE JOURNALEN

Styret ved presidenten har i dag skrevet kontrakt med Dag Christian Holm som vår nye redaktør for de neste 4 utgavene av Corvette Journalen.

Som utdannet fotograf og journalist har han i all hovedsak jobbet med bilstoff i forbindelse med blant annet produksjon av Nytt om Bil, Bilmagasinet og bilstoff til ulike aviser. Dag Christian bor på Nøtterøy. Han ble hentet i Ronnie sin nye C6. Vi ønsker ham velkommen til CCN.

Arne Jonny.


CORVETTE JOURNALEN

HONORAR FOR ARTIKKEL TIL CORVETTE JOURNALEN

CCN styret ønsker med disse retningslinjene å invitere ALLE medlemmer av Corvette Club Norway til å lage en artikkel som kan settes inn som et bidrag til vårt blad Corvette Journalen.  Bladet er ment som «et blad for medlemmer av medlemmer» og skal opplyse og inspirere medlemmer til fortsatt å ha glede av alt som omhandler Corvette.

CCN Styret ønsker å få tilsendt en tekst eventuelt med bilder i god oppløsning med et tema som omhandler noe Corvette-relatert.  Til eksempel kan det være en reiseskildring, arbeid gjort i garasjen, beskrivelse av en oppgradering eller tips til vedlikehold  Redaksjonskomiteen vil gjennomgå det innsendte bidraget og ha en dialog med medlemmet om hvilket blad artikkelen kommer inn i. 

Vi ønsker at du lager en artikkel med et minimum på 350 ord. 

For at temaet/bilen skal komme best mulig frem er det særdeles viktig at hvert bilde har en minimum størrelse på 1 Mb.  Vi ber om at det legges inn en beskrivende tekst i hvert bilde (erstatt bildenummeret).

CCN styret gir et honorar på kr. 1.000, - for hver artikkel som blir trykket i bladet. Beløpet vil bli utbetalt så snart artikkelen er godkjent for publisering i førstkommende utgivelse av bladet. 

Ditt bidrag bes sendt til email redaktor@corvetteclub.no

I fremsendelsen av artikkel og eventuelle bilder må vi få:

 • Navn
 • Telefonnummer
 • Kontonummer hvor honorar skal sendes.

Se i arkivet vårt over alle journaler her: https://www.corvetteclub.no/corvette-journalen/
krever medlemskap i CCN, meld deg inn her: https://www.corvetteclub.no/ny-registrering-medlem/


God Jul og et Godt Nytt År.

Kjære Corvette venner

Året 2021 går mot slutten og julefreden skal senke seg over de mange Corvette garasjer rundt om i landet. Pandemien har gitt oss utfordringer med å kunne møtes og stifte nye bekjentskaper.  Det har imidlertid vært aktiviteter for de ivrigste – både innen klubben og ved å henge seg på andre klubbers aktiviteter.  Vi ser frem til 2022 med håp om marginale begrensninger og aktiviteter tilnærmet tiden før pandemien.

Med dette vil jeg – på vegne av meg selv og styrets medlemmer Vida, Ronnie, Anne Linn, Terje, Tor Åge og Tom ønske alle medlemmer en riktig God Jul og et Godt Nytt År.

Ronnie Olsen    

Medlemsansvarlig


PÅMELDING LANDSTREFF 2022

Da har vi fått fikset de problemene som var rundt påmeldingen til Landstreff 2022 på Lillehammer.
Påmeldingen er åpen og dere kan melde dere på ved å trykke på linken under her:

https://corvetteclubnorwayinnlandet.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession2?ID=KqKxDw


Velkommen til Oslo Motor Show!

Vi er glade over å kunne informere deg om at Oslo Motor Show arrangeres siste helgen i oktober, men gitt restriksjoner er vi nødt til å gjøre noen endringer.

CCN har fått stand nr D04-32

Nedenfor følger informasjon og praktiske opplysninger knyttet til gjennomføringen i år.

For å kunne åpne dørene til Oslo Motor Show i år, må vi blant annet forholde oss til antallsbegrensninger. Vi forholder oss til samme regler som på et kjøpesenter, men har i tillegg krav om å registrere alle besøkende og utstillere. På den måten har vi kontroll på hvor mange som til enhver tid er i messesenteret. Vi vil også kommunisere våre smittevernstiltak til alle som kjøper billett på forhånd, så det er trygt å besøke oss og jobbe på stand hos oss.

Fredag og lørdag blir delt i økter
På grunn av antallsbegrensninger vil fredag og lørdag bli delt i to økter á 4 timer. Det vil si at publikum kjøper billett til økt en eller økt to. Vi må stenge en time mellom disse to øktene for å tømme hallene for publikum og kunne åpne dørene for neste økt. Dagene blir slik:
Fredag 29. oktober 10.00 – 14.00*
Fredag 29. oktober 15.00 – 19.00*
Lørdag 30. oktober 10.00 – 14.00*
Lørdag 30. oktober 15.00 – 19.00*
Søndag 31. oktober 10.00 – 17.00
(14.00-15.00 er messen stengt, vi må tømme hallen for publikum for å kunne åpne opp på nytt kl. 15.00)

I messesenterets 40.000 kvadratmeter har vi mulighet til å ha maks 7812 personer inne samtidig. Det betyr at hver person kan holde avstand til hverandre. Ved å dele inn i totalt fem økter vil vi ha en mulighet til at 39.000 personer kan besøke Oslo Motor Show.

Selv om vi nå ser enden av pandemien, så må vi likevel forholde oss til enkelte smittevernregler:
• Registrer din deltagelse før du kommer
• Hold min 1 meter avstand mens du er inne i messehallen
• Vask hendene ofte
• Hold deg hjemme om du skulle føle deg syk

Alle utstillere er sin egen smittevernansvarlig på sin stand.
• Sørg for at kunder holder minst 1 meter avstand inne på deres stand
• Ha tilgjengelig håndhygiene. Antibac kan også kjøpes hos utstillerservice
• Alle ansatte på stand skal være kjent med smittevernreglene på Norges Varemesse
• Utstiller må selv rengjøre kontaktflater og produkter regelmessig

Oslo Motor Show har sin egen smittevernansvarlig, og tar ansvar for alle felles områder i hallene og glassgaten.


Digitalisering av Corvette Journalen

Da har vi fått på plass de siste få bladene som manglet i vårt digitale arkiv på vår web-side bak innlogging. Så nå kan du lese deg opp på historien fra desember 1992 frem til i dag. Vi har mange trofaste medlemmer som nok har forandret utseende litt siden bildene ble tatt for noen år tilbake. Historien om Einar Valsjø og hans fantastiske Mako Shark II og III er vel verdt å lese og for dere i Trøndelag så er den jo å se på gata i ny og ne. Håper jeg får se den på nært hold en dag! Nyt bilder og artikler i alle disse flotte bladene.

Direkte link:
https://www.corvetteclub.no/corvette-journalen/

Arne Jonny
President