Nå er corvetteclub.no byttet ut med et fresht nytt nettsted. Vi vil i den forbindelse også ønske våre medlemmer en riktig God Jul og Godt Nytt År.

For å logge seg inn må en først registrer seg på nytt eller melde seg inn som nytt medlem. Dette gjøres under innmelding i menyen. Etter registrering og godkjenning så kan en logge på og vil da ha tilgang til flere menyer med medlemsfordeler o.l

Siden er bygget opp i WordPress og er mobilvennlig. Det vil si at den tilpasser seg enheten siden blir lastet på . Siden vil derfor oppleves annerledes i utseende på mobil, nettbrett, TV og PC grunnet oppløsning.

Det er satt opp nytt forum. En må også logge seg inn der men bruker da samme bruker og passord som du opprettet på denne siden her.
Kategorier er likt som i det gamle forumet og du kan begynne å bruke forumet allerede nå. Grunnen til at vi skiller webside og forum er at det har vist seg å bli mye krøll med oppdateringer og annet slik det har vært på den gamle siden.

Det gamle forumet vil komme som et arkiv det en kan søke og lese i. Vi ber om at det gamle forumet kun blir brukt til dette. Ikke legg ut nye poster i det gamle forumet. Du kan logge deg inn med din gamle bruker og du kan og resette passord o.l på det gamle forumet. Men bruk kun det gamle til oppslagsverk. Link til gammelt forum vises i meny etter du har logget inn.

Butikken er ikke klar men vil komme snart. for effekter kan en kontakte:

Materialforvalter
Tor Åge Aune / Haugesund
Epost: torage.aune@hotmail.com
Tlf: 930 15 506