Siste nytt

CCN Landstreff 2019

Årets Landstreff arrangeres av Vestfold, Telemark og Buskerud. Treffet er lagt til Langesund i Telemark på Quality Hotell Skjærgården torsdag 6 juni til søndag 9. juni.. Hotellet ligger idyllisk til ved sjøen og er en fin start på Sørlandets flotte kyststripe. Her vil dere finne fine bademuligheter både ute og innendørs, og flotte omgivelser for vårt treff på uteområder og inne i hotellet. Hotellet har vært gjennom store oppussinger i senere år. Du kan melde deg på og lese mere om treffet her: https://corvetteclub.site under menyen påmelding. 

Sponsorer

Panvulk

 

 

Cars AS


 

Amerikanske bildeler


 

Amcar's 


Hamar Media

CCN Kjøp og Salg på Facebook

Da har CCN opprettet en egen kjøp og salg gruppe på Facebook. Håper dere får glede av den.

Bruk gjerne også kjøp og salg i vårt forum her på siden.

CCN diskusjonsforum på Facebook

CCN har vært på Facebook en stund, men siden har vært vanskelig for medlemmer å publisere på. Vi har derfor opprettet en ny gruppe som fungerer som et diskusjonsforum. Vi håper mange Corvette entusiaster får gleden av denne Facebook gruppen. Husk også å legge nyttig info og still spørsmål i vårt forum her på siden.

 

 

 

 

Robert Holten trekte seg i dag med umiddelbar virkning fra styret i CCN.
Robert er fremdeles medlem av CCN. Styret ønsker Robert lykke til videre med sitt arbeid på Facebooksiden, og for Corvette miljøet i Norge.

Kenneth Skårdal har i dag trukket seg som administrator på Facebooksiden Corvetter i Norge.

Roar Selvnes
President.


Sponsorer

Innlogging

Husk meg